Af sikkerhedsmæssige grunde kører vi generelt med gruppestørrelser på max 12
 

Gruppe 4 – Kører mellem 25 og 28 km/t.

Gruppen træner en del intervalkørsel. I gruppen kan de godt finde på at køre deres egne veje på nogle af træningsdagene.
Det kan fx være at turen går til Renderrunden, Langesørunden eller Aasumrunden. Her køres der et antal runder hvor pulsen kommer op i det røde felt. 
Vi træner for at få pulsen helt op og helt ned efter intervallerne.

Her er en lille video som viser rulleskift i gruppe 4

 

 

 

Gruppe 3 – Kører mellem 26 og 31 km/t.

Mener du, at der godt må komme lidt mere fart på stellet, og er du ikke bange for at stå op i pedalerne, så finder du hurtigt nogen, du kan udfordre i gruppe 3.
Det er her de fleste starter, når de er blevet trætte af at træne for sig selv og evt. har lært lidt om kørsel i et felt i grp. 4.
Denne gruppe har måske det største “spænd” i styrkeforholdet, men der samles op undervejs og det prioriteres højt at alle kommer godt med hjem – også selv om det indimellem går stærkt…

 

 

Gruppe 2 – Kører mellem 30 og 34 km/t

Har du prøvet at køre i en gruppe, og har du en del kilometer i benene som cykelmotionist, så bare hæng på i gruppe 2.

Her køres der med god fart på – og indimellem kræver det lidt taktiske evner, hvis man vil med i “rykkene”. Der bliver samlet op hver gang (næsten), og sikkerheden bliver ikke sat over styr. Det er i denne gruppe du kan lære at holde hjul, rykke med og hvordan man kører en skiltespurt…

Gruppe 1 – Kører min. 35 km/t

Her finder du folk, der har cykling som deres altoverskyggende hobby. De træner aldrig – siger de – men nogen har prøvet at køre rigtigt væddeløb, og aldrig glemt det; mens andre opfører sig som om de har.

Har du prøvet noget, der ligner – eller kan du bare køre stærkt og sidde sikkert med i et felt, så er der masser af udfordringer og god træning at hente i gruppe 1. --- og de er også kun mennesker…