I vinterhalvåret skruer CMO officielt væsentligt ned for aktiviteten.
Men der er stadig rig mulighed for at komme afsted på den tohjulede, enten på vinterracer, gravelcykel, mtb, banecykel og/eller måske også en spinnningscykel. – Hold øje med facebook/”træning”.

Vinterracer: Hver onsdag kører vi vinterracer med lys og skærme onsdag kl. 18.00. fra klubhuset eller kl. 18.15 ved Pårup Kirke. (også kaldt Mørkemænd). Derudover aftaler medlemmerne af og til en tur via facebookgruppen "træning".

Træningen på vinterracer finder sted på oplyste veje i nærheden af Odense – dog uden at komme gennem for mange lyskryds mv. Vi har fundet en rute på ca. 9 km, som vi kører 4-6 gange.

Kraftige cykellygter er selvsagt obligatoriske. Det samme er skærme og gode reflekser. (Det er vigtigt at bagskærmen går langt ned, af hensyn til de bagved kørende). Desuden anbefaler vi dækindlæg og/eller vinterdæk. Der ventes IKKE ved punkteringer. Det bliver alt for koldt, og eftersom vi kører en rundstrækning, kan man koble sig på de andre, når de kommer forbi igen. Som ny anbefales det at man prøvekører ruten et par gange i dagslys, så man er bekendt med de lokale forhold.

 

 

Gravelcykling: Er der rigeligt af i vinterhalvåret. Der køres somregel tirsdag og torsdag aften samt i weekenden. Disse ture lægges op på "træningssiden".

MTB -mørkemænd: Flere af klubbens medlemmer kører MTB, og i vinterhalvåret mødes de typisk tirsdag og torsdag ved klubben kl 17.30 til en 2 timers tur i skovene omkring Odense. – hold øje med “Træning” på Facebook.

Banecykling: Vi fik i foråret 2015 mulighed  for at træne på den nye cykelbane i Odense. Der køres 2-3 gange om ugen. Man booker selv på Odensecykelbane / Åben Motion: pris kr 55 per gang (incl cykelleje).
Der kan lejes cykler på stedet, men du skal medbringe egne pedaler. Der er mulighed for omklædning i Odense Idrætshal. Luften i cykelbanen kan være  rigtig kold, så husk  godt med tøj.

Styrke/spinning: En fjerde mulighed er trænings i  motionscenter. CMO har en aftale med OBBC, så det er også en mulighed.

Volleyball: En lille gruppe CMO’er spiller volleyball hver onsdag kl. 19.00 om vinteren. Nogle varmer kl. 18.30 op med en lille løbetur.
Det foregår i Odense Kommunes lokaler på Schacksgade i den østlige gymnastiksal (tidligere Korseløkkeskolen).
Medbring selv idrætstøj til Volleyball. CMO stiller Volley bolde til rådighed. – Vil du vide mere? -Kontakt Herman Trock